Rob Dekker
Het werken in de onderwijssector is voor mij nieuw en daarom erg interessant!

Sinds wanneer werk je voor Ma?
Vanaf 25 mei 2021 werk ik voor het Mediacollege Amsterdam als hoofd facilities. Het werken in de onderwijssector is voor mij nieuw en daarom erg interessant. Graag wil ik met collega’s samen verder werken aan de ambities van onze mooie mediavakschool.

Wat is je opleidings- en werkachtergrond?
Ik heb gestudeerd in Utrecht. Mijn studie bestond uit een combinatie van bedrijfskundige vakken en ICT. Daarna heb ik eerst 4 jaar ICT-ervaring opgedaan in de detachering. Vervolgens ben ik gestart in een leidinggevende ICT-rol bij een facilitair bedrijf. In deze omgeving heb ik diverse functies gehad en ben ik geleidelijk aan doorgegroeid in het facilitaire vak.

Waar woon je en wat doe je graag in je vrije tijd?
Al bijna 25 jaar woon ik in Haarlem, maar kom oorspronkelijk uit Utrecht. Ik geniet van het varen met mijn bootje en zoek voor vakanties vaak nieuwe plekken op. Daarnaast sta ik graag in de keuken en fiets ik op mijn MTB-bike. Verder bezoek ik al heel wat jaren de thuiswedstrijden van FC Utrecht.

Open sollicitatie

Wil je onze nieuwste vacatures niet missen? Maak een vacature alert aan en
ontvang de vacatures die bij jou passen in je mailbox. JobAlert kun je onderaan deze pagina invullen. Zo ben je er altijd snel bij. Een open sollicitatie sturen, kan natuurlijk ook!

Ook benieuwd naar de andere verhalen?

Bekijk ze allemaal en kom meer te weten over het werk bij Ma.