MA Live podcasts over Mental Health nu op Spotify

Elk jaar is bij ons op school de Mental Health Alert Week. Een themaweek voor en door studenten over mentale gezondheid. Zo ook afgelopen april. Tijdens deze week zijn er gasten die hun verhaal met ons delen en/of tips aanbieden. Dit alles is te luisteren via onze studentenradio MA Live. Dit jaar hebben onze studenten van MA Live iets nieuws te bieden aan de luisteraars: podcasts over mental health op Spotify.

De studenten van MA Live hebben tijdens de Mental Health Alert Week zulke mooie en waardevolle gesprekken gehad met andere studenten, docenten, hulpverleners en zelfs minister Dijkgraaf, dat we dit graag met nog meer mensen delen. Daarom heeft MA Live besloten de uitzendingen van dit jaar uit te brengen als podcasts op Spotify. We hopen dat we hiermee anderen helpen en inspireren, want praten over je zorgen is belangrijk. Samen zorgen we ervoor dat taboes verdwijnen!

Podcasts

Hieronder vind je links naar de eerste drie podcasts, geheel gemaakt door onze studenten. Elke week delen we via Instagram een nieuwe podcast met je. Dus houd ons kanaal in de gaten!

Aflevering 1 | Josefien - medewerker passend onderwijs

Josefien praat over wat zij aanbiedt aan kinderen en docenten op het Mediacollege.
Luister deze aflevering

Aflevering 2 | Hunter over PTSD

Hunter praat over PTSD en DID. Hij vertelt over zijn eigen ervaring met PTSD en DID. Hij deelt hier ook tips voor anderen om te helpen ermee om te gaan.
Luister deze aflevering

Aflevering 3 | Jeanne over hersenschuddingen

Jeanne praat over haar ervaringen met hersenschuddingen en haar herstel hierin. Ook praat zij over haar boek die zij heeft geschreven om anderen te helpen.
Luister deze aflevering

Elke week een nieuwe podcast van MA Live over mental health op Spotify. Luister je mee?

Ook benieuwd naar de andere verhalen?

Bekijk ze allemaal en kom meer te weten over het werk bij Ma.