MA-studenten winnen pitch Lion's Nest

In maart deden vijf studenten van onze opleiding Software developer mee aan het programma Lion’s Nest (een variant op Dragon’s Den). Met begeleiding vanuit het MA Ondernemersloket volgden ze voorbereidende workshops bij broedplaats A-LAB, samen met studenten van ROCvA die de kop-opleiding 'Startup Ondernemen' volgen.

De MA-studenten bedachten een innovatief mediaconcept om een maatschappelijk vraagstuk aan te pakken. Ze pitchten afgelopen week het idee, prototype en businessmodel en werden beoordeeld door een professionele jury. Onze studenten hebben daarmee de eerste prijs gewonnen! Ze kregen van de 'Lions' feedback, tips en diverse voorstellen, zoals voor samenwerkingen.

De studenten van MA en ROCvA hebben veel geleerd van het project. Zoals: het uitwisselen van inzichten, samenwerken, netwerken en het bedenken van concrete ideeën voor samenwerking.

Het MA Ondernemersloket heeft MAmedia gevraagd om een documentaire te maken over deze jonge veelbelovende MA-ondernemers, wordt dus vervolgd.

De studenten zijn: Daniel Vermeulen, Luc Zuidema, Ferron de Witte, Eugene en Oscar.

De MA-studenten bedachten een innovatief mediaconcept om een maatschappelijk vraagstuk aan te pakken.

Ook benieuwd naar de andere verhalen?

Bekijk ze allemaal en kom meer te weten over het werk bij Ma.
Deel deze pagina: