Mirjam Leinders nieuwe voorzitter CvB Mediacollege Amsterdam

De Raad van Toezicht (RvT) van Mediacollege Amsterdam (MA) heeft Mirjam Leinders per 1 juni 2024 benoemd tot voorzitter van het College van Bestuur (CvB).

“Mirjam is een ervaren bestuurder. Zij staat bekend om haar planmatige en resultaatgerichte aanpak en haar oog en oor voor de menselijke kant”, licht Mike Moolenbel, voorzitter van de RvT, toe. “Zij weet als geen ander verder richting te geven aan de strategische koers van MA.”

"Het is een grote eer om het voorzitterschap van het CvB van MA op me te nemen”, geeft Mirjam aan. “Ik kijk ernaar uit om samen met onze getalenteerde studenten en leerlingen, toegewijde medewerkers en betrokken partners verder vorm te geven aan onze ambities. Om onze school nog sterker te maken als dé springplank voor creatief en technisch talent.”

Mirjam Leinders begon in maart 2022 - na jarenlange bestuurlijke ervaring in het onderwijs - haar carrière bij Mediacollege Amsterdam als lid van het College van Bestuur. Haar aanstelling kwam op een belangrijk moment, in de aanloop naar de nieuwe strategische koers: de ‘MA Next Level Strategie 2022-2027’. De implementatie daarvan is in volle gang. Dankzij Mirjam Leinders zijn er belangrijke stappen gezet in de realisatie van de ambities van MA. Mirjam Leinders volgt Marilene Streefland op, die afscheid heeft genomen van MA.

Ook benieuwd naar de andere verhalen?

Bekijk ze allemaal en kom meer te weten over het werk bij Ma.
Deel deze pagina: