Robert Leeftink start per 1 september als lid CvB

Robert Leeftink start per 1 september 2024 als lid College van Bestuur (CvB) bij Mediacollege Amsterdam (MA). Met het vertrek van Marilene Streefland en de benoeming van Mirjam Leinders tot voorzitter CvB per 1 juni 2024 was de positie van lid CvB vacant geworden.

Gezien de ontwikkelingen in het vmbo/mbo en de behoefte binnen MA aan een kandidaat met veel ervaring met de implementatie van integrale bedrijfsvoering is gezocht naar een bestuurder uit het onderwijs, bij voorkeur met een vmbo/mbo achtergrond, gedegen financiële expertise en kennis van bedrijfsmatige en bestuurskundige processen. Met Robert hebben we die kandidaat gevonden.

Robert is een zeer ervaren en gedreven onderwijs-bestuurder met een solide financiële achtergrond en goed in staat om onze strategische ambities te vertalen naar passende integrale bedrijfsvoering. Daarnaast heeft hij ervaring met grootschalige onderwijsontwikkelings- en huisvestingsprojecten.

Robert Leeftink: “Ik ben verheugd binnenkort als bestuurder bij Mediacollege Amsterdam te mogen starten. Een school met een sterke visie en een duidelijke koers. Ik kijk ernaar uit samen met Mirjam Leinders, de medewerkers en de partners, en zeker niet te vergeten ‘onze’ leerlingen en studenten, Mediacollege Amsterdam als toonaangevende onderwijsinstelling en springplank voor technisch en creatief talent, verder te versterken.”

Mike Moolenbel, voorzitter RvT: “Wij zijn blij met de komst van Robert. Door zijn rijke ervaring met bestuurlijke en organisatorische vraagstukken in het mbo en zijn verbindende en resultaatgerichte persoonlijkheid zien wij in hem de juiste persoon om de komende jaren samen met Mirjam Leinders leiding te geven aan Mediacollege Amsterdam en de verdere uitvoering van onze Next Level strategie.”

Ook benieuwd naar de andere verhalen?

Bekijk ze allemaal en kom meer te weten over het werk bij Ma.
Deel deze pagina: