Evi Boekel
Wat ik typisch Ma vind is dat iedereen op deze school zichzelf mag zijn, of je nu een student of een medewerker bent

Wie ben je en wat houdt je functie in?
Ik ben Evi Boekel en HR adviseur bij Ma. We zijn een klein team, dit maakt dat je bij veel aspecten van HR betrokken bent. Mijn werkzaamheden lopen erg uiteen. Ik kan het ene moment druk in de weer zijn met het werven van nieuwe medewerkers en een ander moment ben ik aan het inventariseren welke contracten verlengd mogen worden. Als HR-adviseur draag ik zorg voor een juiste uitvoering van personeels- en organisatiebeleid, ik geef advies aan het management over personele aangelegenheden en daarnaast ben ik operationeel actief.

Waarom werk je bij Ma?
Ik werk bij Ma omdat het een school is waar een fijne sfeer hangt en waar de kwaliteit van onderwijs voorop staat. De student staat hier op nummer 1 en dat voel je door de hele school heen. We willen de juiste studenten afleveren aan de mediabranche en er wordt elke dag keihard gewerkt om dat doel te bereiken.

Wat maakt het voor jou aantrekkelijk om voor Ma te werken?
Ik ervaar veel vrijheid en vertrouwen. Ik mag mijn werkzaamheden doen op de manier zoals ik dat prettig vind en er wordt vertrouwd op het feit dat je goed werk wil afleveren. Daarnaast is het een dynamische omgeving, waardoor je werk heel afwisselend blijft.

Wat vind je typisch Ma?
Wat ik typisch Ma vind is dat iedereen op deze school zichzelf mag zijn, of je nu een student of een medewerker bent.

Wat is je leukste herinnering aan het werken bij Ma?
Vorig jaar heb ik mijn baan bij Ma opgezegd, omdat ik dacht toe te zijn aan een volgende stap. Na een week of twee merkte ik al aan mezelf dat ik niet op mijn plek zat bij mijn nieuwe werkgever. Ik heb direct contact opgenomen met mijn vorige leidinggevende en directe collega’s. Zij gaven aan dat ik sowieso weer welkom was bij Ma en een week later werd ik weer met open armen ontvangen. Nu ruim een jaar later weet ik dat het gras niet groener is aan de overkant!

Open sollicitatie

Wil je onze nieuwste vacatures niet missen? Maak een vacature alert aan en
ontvang de vacatures die bij jou passen in je mailbox. JobAlert kun je onderaan deze pagina invullen. Zo ben je er altijd snel bij. Een open sollicitatie sturen, kan natuurlijk ook!

Ook benieuwd naar de andere verhalen?

Bekijk ze allemaal en kom meer te weten over het werk bij Ma.