Lydia Rongen
De school is groot genoeg om je te blijven ontwikkelen, verrassen, verbazen en kansen te krijgen

Wie ben je en wat houdt je functie in?
Ik ben Lydia Rongen en sinds 1 november 2019 als Hoofd HR aan het werk bij Ma. Samen met het HR team zorg ik er voor dat medewerkers bij Ma hun werk zo goed mogelijk kunnen doen, onder de goede arbeidsvoorwaarden, met een goede werkverhouding met de organisatie, met de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en te groeien bij Ma. En dat alles met veel werkplezier en vitaliteit. Daar werken we aan.

Wat maakt het voor jou aantrekkelijk om voor Ma te werken?
Bij Ma heb ik leuke, creatieve, inspirerende en ondernemende collega’s ontmoet, waarmee het goed samenwerken is, in een fijne en informele werksfeer. Er is alle ruimte om met ideeën te komen en hiermee aan de slag te gaan. Er is een goede balans te vinden in werk/privé, waarbij vertrouwen krijgen en geven en eigen verantwoordelijkheid nemen voorop staat.
 
De school is groot genoeg om je te blijven ontwikkelen, verrassen, verbazen en vernieuwen en kansen te krijgen, en klein genoeg om nog de menselijke maat te hebben, collega’s te kennen en het gevoel te hebben dat we samen (docenten en staf) er voor de studenten zijn en het gezicht zijn van Ma. Dat is wat mij ook een goed gevoel geeft en waar ik doorlopend aan bij wil dragen.

Open sollicitatie

Wil je onze nieuwste vacatures niet missen? Maak een vacature alert aan en
ontvang de vacatures die bij jou passen in je mailbox. JobAlert kun je onderaan deze pagina invullen. Zo ben je er altijd snel bij. Een open sollicitatie sturen, kan natuurlijk ook!

Ook benieuwd naar de andere verhalen?

Bekijk ze allemaal en kom meer te weten over het werk bij Ma.