Rinske Zevering
Rinske Zevering
Vooral het gevoel dat we het samen doen en met elkaar het Mediacollege Amsterdam zijn, vind ik heel bijzonder

Wie ben je?
Ik ben Rinske Zevering en bestuurssecretaris van het Mediacollege Amsterdam. Ik werk hier nu ongeveer vier jaar. Daarvoor werkte ik o.a. bij twee andere mbo-instellingen als beleidsadviseur.

Beschrijf kort wat je functie inhoudt
Kort samengevat ondersteun en adviseer ik het bestuur op inhoud en op het proces van besluitvorming. Ik bewaak voor het bestuur de samenhang en het overzicht en houd zicht op relevante ontwikkelingen.

Wat maakt het voor jou aantrekkelijk om voor Ma te werken?
Het geeft veel energie om in een relatief kleine mbo-vakschool met gepassioneerde medewerkers een bijdrage te leveren aan het opleiden van studenten voor de media. Daarnaast maken de collegialiteit en de korte communicatielijnen het werken plezierig. Er heerst bij Ma een positieve mentaliteit. Er wordt gedacht in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Dat vind ik heel prettig.

Wat vind je typisch Ma?
De rijke historie maakt het Mediacollege Amsterdam speciaal. Tijdens de bijeenkomst voor nieuwe medewerkers dacht ik: wat ben ik blij dat ik hier onderdeel van mag zijn.

Wat is je leukste/ mooiste herinnering aan het werken bij Ma tot nu toe?
Ook ik mocht tijdens open dagen meehelpen om studenten en ouders te verwelkomen en hen kennis te laten maken met het Mediacollege Amsterdam. Vooral het gevoel dat we het samen doen en met elkaar het Mediacollege Amsterdam zijn, vind ik heel bijzonder.

Open sollicitatie

Wil je onze nieuwste vacatures niet missen? Maak een vacature alert aan en
ontvang de vacatures die bij jou passen in je mailbox. JobAlert kun je onderaan deze pagina invullen. Zo ben je er altijd snel bij. Een open sollicitatie sturen, kan natuurlijk ook!

Ook benieuwd naar de andere verhalen?

Bekijk ze allemaal en kom meer te weten over het werk bij Ma.